divendres, 18 de gener de 2019

CÀMPINGS ESTIU 2018. CÒRSEGA


Donada la poca informació que he trobat a internet per anar amb caravana a Còrsega en aquesta entrada incloure també els càmpings que tenia previstos i no vaig utilitzar per si algú altre li pot servir d’ajuda. Properament en el relat del viatge també incloure informació o excursions que tenia previstes i no vaig realitzar.

Com que gairebé tothom que havia estat hem deia que no trobaria lloc en els càmpings vaig intentar reserva en algun càmping ho vaig intentar fer  en dos càmpings i en els dos hem demanàvem un mínim de deu dies. Com que no era possible estar tants dies al mateix lloc vàrem decidir anar cap a l’aventura.

Com sempre els preus expressats son per tres persones, cotxe, caravana i electricitat com a mínim de sis ampers.


Un bon càmping gestionat per italians, molt net constantment l’estaven netejant. Cal tenir en compte que a les 11 de la nit tancant l’aigua de les dutxes i de les piques. Parcel·les molt correctes

Wifi gratuït a la zona de recepció. Disposa de piscina. La platja la teniu a uns quinze minuts caminant

No us perdeu les pizzes del restaurant

Preu: 40€/nit
Un càmping ben situat molt a prop de Corti, tot i que li cal un millor manteniment tant de les instal·lacions sanitàries com elèctriques. Ho compensa pel paisatge i la ubicació dins del bosc amb bona ombra, cosa d’agrair. Terreny sense delimitació de parcel·les però no hi havia problema.


Disposa de wifi gratuït a la zona de recepció/bar però no asseieu a la terrassa del bar si no consumiu, ja que us faran fora. Una cosa curiosa és que tant la rentadora com la assecadora son gratuïtes
 


No disposa de piscina però per un camí es baixa la riu on hi ha un bon gorg per banyar-se

Preu: 41,10€/nit


Càmping amb un bon equipament amb accés a la platja, però és mes aviat per barques. Disposa d’una bona piscina. Per la platja podeu accedir al càmping del costat que es de característiques similars. Nosaltres vàrem passar perquè feien un espectacle de musica tradicional corsa.

A la vora del càmping just a la rotonda teniu una botiga de menjar preparat i un supermercat

Wifi de pagament

El terreny on estan situats els dos càmpings, Les Llots d’Or i la Baie des Voiles, eren propietat d’un notable de Sartene, l’any 1912 va decidir vendre’l a la gent del lloc perquè no valien gaire. Els compradors entre ells l’avi de l’actual propietari de Llots d’Or van rebre per lot una parcel·la. El preu van ser 12 vaques. El terreny al principi es va utilitzar com a era. Quant es va acabar la malària, perquè es van anar secant les llacunes, van començar a aparèixer les primeres tendes de campanya.

Preu: 35,50€/nit


Molt bon càmping, amb parcel·les delimitades, bona ombra i molt ben equipat.A part de que és molt còmode ja que es pot sortir del càmping a la hora que vulguis cosa a tenir en compte si heu d’agafar el Ferry molt aviat, com era el nostre cas.
  

Wifi gratuït a la zona de recepció

Preu: 52,10€/nit


Altres càmpings previstos i no utilitzats

Càmping Arinella Blanca, Alta Còrsega, Ghisonaccia
Càmping Domaine LP, Alta Còrsega, Pietracorbara
Càmping Les Eucalyptus, Alta Còrsega, Solano
Càmping eCanicce, Alta Còrsega, Moltifao
Càmping Santa Lucia, Còrsega del Sud, Sainte Lucie de Porto Vechio
Càmping Vigna Maggiore, Còrsega del Sud, Olmeto
Càmping Pinarello, Còrsega del Sud, Pinarellu
Càmping Ras l’Bol, Còrsega del Sud, Olmeto
Càmping La Riviere, Còrsega del Sud, Zonza
Càmping de la Cote des Nacres, Còrsega del Sud, Solenzara
Càmping La Vetta, Còrsega del Sud, Sainte Trinite


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada