dilluns, 20 d’octubre de 2014

CÀMPINGS ESTIU DE 2014 (PROVENÇA, LLAC DE GARDA, DOLOMITES I VENÈCIA )

 Els preus expressats dels càmpings son per nit, per tres persones adultes, cotxe caravana i electricitat com a  mimin de 6 amperes.

Càmping mol recomanable, lavabos compartits homes i dones, wifi gratuït a la zona de recepció. No accepten targetes. Prop de la sortida de l’autopista, per tant ideal per també utilitzar-lo en ruta.

Personal molt amable, no disposa de supermercat, però el càmping es prop de Manosque amb gran quantitat de supermercats de totes les marques.

Preu per nit 30,50€

En aquest càmping municipal ja havien estat fa uns anys però no han fet noves inversions, segueixen tenint una zona amb lavabos nous i un altre molt vells. Crec que han de fer la inversió necessària per millorar d’una vegada les dues zones.

Wifi de pagament.

Preu per nit 24€


Càmping al costat del llac de Garda, autèntic càmping de platja amb tots els ets i uts: ambientació, festes i públic molt escandalós.

Poc control d’aquells usuaris més descontrolats. Parcel·les justes per encabir-hi caravana, avançe i cotxe.

La piscina era impressionant a l’altre costat de la carretera, però la zona de caravanes tenia accés directe al llac. Supermercat ben nodrit, però bastant car.

En el mateix càmping us poden gestionar les entrades per anar a l’arena de Verona.

Wifi de pagament, 15€ 10 hores.

Preu per nit 66,30€


Petit càmping totalment recomanable, prop de l’accés de l’autopista de Bolzano. Sanitaris impecables. Piscina compartida amb l’hotel que esta en el mateix recinte. Parcel·les correctes. No accepten targetes.


Wifi gratuït en tot el recinte del càmping. No disposa de supermercat, però esta situat al interior del poble per tant no cal.

Preu per nit 45.10€.

 
Impressionant és la paraula, tant pel paisatge com per les instal·lacions. Càmping recomanat per xanquete22

Tot el personal del càmping molt amable i sempre disposat. Si voleu anar-hi cada cop més caldrà que reserveu amb temps ja que te una ocupació molt alta. El restaurant del càmping cal que un dia o un altre també el proveu, reserveu amb temps, i tasteu les seves especialitats de carn de yak.

Accepten targetes a partir de 300€.


Wifi de pagament (10€ 24 hores) però no amb cobertura total del càmping. Respecte a l'electricitat, cada parcel·la te el seu comptador de consum i us haig de dir que vaig pagar menys que amb la tarifa plana de la resta de càmpings. 

Preu per nit 48.22€

Bon càmping per visitar Venècia, tranquil, amb bones i noves instal·lacions sanitàries, amb una parada d’autobús a prop del càmping que amb cinc minuts et deixa a la Plaça de Roma.

Piscina coberta amb jacuzzi i sauna previ pagament de 2,50€.

Petita botiga, però a prop teniu un Lild, més ben sortit que els nostres.

Wifi de pagament  per 24 h. (2€), però tingueu en compte que son 24 hores a partir de que l’actives, no 24h. d’us.

Preu per nit 42,28€

 

Petit càmping a les afores de la ciutat de Pavia, amb sanitaris de mòduls prefabricats. Però molt nets. Parcel·les molt extenses.

Wifi gratuït.

Preu per nit 35.90€


Petit càmping situat a l’interior de la població, un pel antic però els serveis sanitaris fets de nou, disposa de piscina (també antiga). No us  podeu perdre el restaurant del càmping tenen un menú impressionant.

Wifi gratuït,

Preu per nit 29.80€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada