CÀMPINGS ESTIU 2012


Els preus expressats (2012) son per nit, tres persones, cotxe, caravana i electricitat amb un mínim de 6 ampers per tal de poder alimentar el forn microones.

Càmping Le Val d’Urugne a La Canourgue (França), just a l’entrada de les gorges de Tarn. És un petit càmping que ja varem utilitzar l’estiu passat i tot i que no havíem fet gaires quilometres si que teníem ganes de dormir fresquets i ordenar la caravana per començar les vacances. Totalment recomanable (24,30€).


 
Càmping municipal Palluau sur Indre (França) el càmping més barat que mai hem estat per dormir en ruta, no espereu moltes comoditats, però si molta tranquil.litat només estavem dues families en tot el càmping. Per la nit varem anar a passejar pel poble i a les deu de la nit van apagar el llum del carrer de tot el poble (11,50€).

 


Càmping l’Oasis a Merville – Franceville (França), Normandia. La primera intenció era anar al Pointe du Hoc, però no tenien places lliures i varem anar al del costat. No acostumem a reservar plaça al càmping perquè no ens agrada viatjar amb el calendari mil·limetrat ho fem amb un projecte esbossat i a grans trets. Aquest càmping no es per tirar coets però es correcte, teniu accés directa al mar, tot i que no ens varem banyar però si que varem collir moltes esconpinyes (29,80€)

Càmping Les  Rochers des Parcs al cor de la Suïssa Normanda càmping totalment recomanable tant per la seva situació com pel seu equipament (recordeu de comprar sidra a la recepció de les millors que he provat) (27,76€)

 

Càmping Breteche a Les Epesses  (França) càmping totalment recomanable i molt ben equipat, parcel·les molt amplies. Ideal per visitar el Gran Parc duPuy  du Fou que si no el coneixeu cal que hi aneu (26,46€).

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESTIU 2011, ÀUSTRIA

ESTIU 2019, FRANÇA, SUÏSSA ALEMANYA, TXÈQUIA I ÀUSTRIA

NORMANDIA I PUY DU FOU. ESTIU 2012