divendres, 24 de febrer de 2012

CÀMPINGS ESTIU 2011


Càmpings utilitzats:

Els preus esmentats (estiu 2011) son per nit, tres adults, caravana, llum i cotxe impostos inclosos.


Càmping Municipal du Mas a la població de Issoire (frança) totalment recomanable parcel·les separades i amplies, lavabos correctes bon accés a l’autopista (25.25€).

Càmping de l’Ill al costat de Colmar (França) no el recomano fins que facin obres als lavabos nomes tenen remodelats els de l’entrada i la resta fan molta pena i fàstic sort de la dutxa de la caravana. (21.90€)

Càmping Bad Neunbrunnen (Austria) a prop de Zell am See, totalment recomanable molt ben equipat la dona molt amable. No accepten targetes (29€). Internet gratuït
Camping Bad Neunbrunnen
Camping Bad Neunbrunnen

Càmping Mond see Land (Austria)a prop de Mondsee, totalment recomanable molt ben equipat, accepten targetes.(29€). Internet 1.5€

Camping Mond See Land
Camping Mond See Land

Càmping Zone de Loisirs du Staedly (França) Roeschwoog, justet per dormir una nit, parcel·les amples davant del llac, (19€).
Camping Roeschwoog
Camping Roeschwoog


Càmping Club Le Parc de Paris (França) Villevaude al costat de Paris. Recomanable, accepten targetes, a la recepció parlen castellà.(32€)

Càmping Club Le Parc de Paris
Càmping La Canourgue (França) a l’entrada de les gorgues du Tarn, us el recomano tot el càmping molt natural amb un rierol que el creua pel mig i una piscina. (24€)
Càmping La Canourgue
Càmping La Canourgue

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada